Wedeverkoper worden?

Overal in Nederland waar ze onze producten verkopen, staat Vonxwiper bekend als leverancier van topkwaliteit en service. Al jaren zijn wij vooruitstrevend in technologieën en gebruiksgemak. Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Wij staan persoonlijk klaar voor advies, service en onderhoud voor de klant, en nauw samenwerken met onze partners. Tevens geven wij op locatie trainingen en geven wij personeel tools voor de verkoop en installatie.

Wederverkopers zijn de schakel

Wij zijn overtuigd van het belang van onze verkooppunten bij garage’s, showrooms en tankstations en zijn van mening dat deze de schakel vormen tussen ons en de eindgebruiker. Alleen bij het verkooppunt kan een potentiële koper het product echt zien en krijgen ze professioneel advies.

Vonxwiper als toeleverancier

Op onze beurt staat het team van Vonxwiper klaar als professioneel backoffice om de verkooppunten zo goed mogelijk te ondersteunen.

Voor alle type auto’s

Ons magazijn in Delden hangt vol met Ruitenwissers die klaar liggen voor de wederverkoop. Denk hierbij aan alle soorten en maten. Daarnaast heeft de Vonxwiper adaptors waardoor deze op alle type auto’s is te installeren. 

Wilt u de Ruitenwissers van Vonxwiper verkopen?

Wil jij wederverkoper / dealer worden van onze Vonxwipers? Laat dan je gegevens achter en krijg toegang tot onze dealer-webshop. Direct alle voorraad en netto prijzen inzichtelijk en makkelijk online bestellen.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wederverkoper Vonxwiper